måndag 19 mars 2012

Pinsamma kropp!

Som alltid när det är ny vecka så är det nytt tema!
Nu är det dags för oss att ta upp det här med att skämmas för sin kropp, eller i alla fall att man har vissa delar av den som man kanske helst skulle slippa visa. För många blir ju det här ett problem när man ska ligga för man vill behålla tröjan på eller sådär. Vi vill denna vecka visa att man inte borde skämmas, men att vi såklart också har kroppsdelar som vi är mindre nöjda med. Men det gäller att kunna acceptera, sexet blir ju bättre om du är säker i dig själv ju!
Så nu kör vi, har ni lust att skicka in bilder på er själva, alltså den kroppsdel ni tycker är pinsam så att det har blivit jobbigt när ni ska mysa lite extra med någon eller sådär!


Jag (Bea) personligen gillar ju inte direkt den där magen som sitter på min kropp. Det är nog det jag tycker är mest pinsamt att visa för andra. Men nu gör jag det här ändå, det är dags att visa att vi alla är olika, och att alla borde sluta skämmas!

3 kommentarer:

  1. Om du personligen inte gillar din kropp, varför lägger du då ut en bild på din mage?

    SvaraRadera
  2. Varför skulle vi vilja visa en kroppsdel vi skäms över för 1000 andra pers? ;o

    SvaraRadera
  3. Ni frågar om man har lust att skicka in bilder men jag har svårt att se vart tanken är att man ska skicka dessa bilder. Hur var tanken där?

    SvaraRadera