fredag 9 mars 2012

Förhållande.

Man kan ju säga att efter det där första steget är avklarat så är man inne i ett förhållande.
Ett förhållande kan vara det mest underbara som finns, man är kär och man har någon som man vill dela allt med, och som dessutom känner samma sak tillbaka. Egentligen har man ingen lust att vara med någon annan, eller göra något annat än att vara med den man är tillsammans med. Folk kan bli irriterade på en just på grund av detta och det är många som tappar kompisar på grund av den här fasen som man är inne i, men när man är inne i den borde folk ha förståelse. Det kommer ju också gå över.

Oftast så kommer förhållandet in i en annan slags fas efter hela förälskelsen. Det är då det blir ett förhållande på riktigt, man litar på varandra och det här med trygghet och sådana saker blir viktigare än att umgås hela tiden. Man börjar umgås med andra igen, och man saknar inte varandra varje sekund, men när man är tillsammans så känner man en trygghet och man vet att man kan lita på den andra personen. Det är nog i denna fas som många par väljer att flytta ihop, man ser att det funkar utan att man är upp över öronen förälskad. Men det är också i denna fas som det kan börja gå dåligt. Efter att förälskelsen lagt sig så måste det ju inte leda till kärlek, det kan likaväl leda till att man ser alla fel med personen som man missat när man varit blind av förälskelse. Det är då förhållandet börjar gå dåligt och kanske till och med ta slut.

I nästa inlägg kommer vi ta upp hur man kan bli dumpad och hur hemskt det kan vara, eller hur bra det kan kännas att ta slut på något som inte känns bra.
Kom gärna med kommentarer om hur ni upplever förhållanden, och hur det värsta sättet det kan ta slut på är. Då har vi mer att skriva om senare!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar