tisdag 6 mars 2012

Första steget!

Hur tar man egentligen det första steget, hur träffar man någon?
Du kanske har sett någon du gillar, och vill börja snacka. Se vart det leder, och tillslut kanske till och med bli tillsammans. Hur tar man då det där jobbiga första steget till kontakt?
Ett bra sätt är alltid att använda internet. Facebook, eller andra sidor där man enkelt kan börja ta kontakt, man kan se om man har liknande intressen och se om man gillar varandra utan att behöva träffas. Då slipper man ju mycket pinsam tystnad och liknande. Ser man då att det flyter på bra där, så är det ju faktiskt bara att fråga om den andra vill ses.

Säger personen ja så är det ju dags för en "dejt". Då är det kanske lättast att göra någonting som inte behöver ta en hel dag, en fika, gå på bio, spela minigolf, ja whatever egentligen. Om man ses på en plats som känns neutral och hittar på någonting så har man ju hela tiden någonting att prata om. Aktiviteter tar ju slut också så då har man en bra anledning att gå hem om man inte tycker att det funkar, tycker man att det funkar så är det ju bara fortsätta umgås och kanske gå hem till någon av er.

Ett annat bra sätt att träffas är ju på fest, där är det avslappnat och gillar man varandra där är det ju bara höra av sig igen och då börja dejta precis som i det förra exemplet.

Så det första jobbiga steget behöver egentligen inte vara speciellt jobbigt. Det är ju enklare än man tror, så länge den andra är öppen för förslag!

Har ni någon egen erfarenhet av att ta det första steget, dela med er av det i en kommentar!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar