onsdag 21 mars 2012

Svar på tal!

Fick lite kommentarer på inlägget där jag visade min mage. Då undrar ni varför jag visar den i en blogg som har ca 100 läsare på varje inlägg om jag inte gillar den. Själv trodde jag väl att jag var ganska tydlig med det, jag tycker inte att folk borde skämmas över sin kropp. Inte jag heller egentligen, jag valde att lägga upp en bild på min mage för att visa att så ser jag ut. Jag ser absolut inte ut som kändisarna i tidningar eller någon Victoria Secret modell. Sådär ser min mage ut, jag gillar den inte. Men jag tänker inte skämmas för den längre. 

Jag gjorde det för att jag hoppas att det kanske kan hjälpa någon annan att tänka likadant om en kroppsdel på deras kropp. Såklart vet jag att jag ensam inte kan göra någon större förändring för hur folk ser på sina kroppar, men kan jag hjälpa någon att inse att vi alla ser olika ut, och att det faktiskt är okej så är jag jätteglad. 

Hoppas att det ger er svar på er fråga, det var faktiskt ett ganska svårt beslut att lägga ut den där bilden. Men nu efteråt känns det ganska bra. Som jag sa i det inlägget också. Tycker det är på tiden att vi alla slutar skämmas och istället blir stolta över den kroppen vi fått. Det kommer vi alla må bättre av!

Kyss och smek // Bea

2 kommentarer:

  1. Hej Bea!
    Jag vill bara säga att du ska absolut inte skämmas över din mage! Jag är ganska överviktig och bara i mina drömmar hade min mage sett ut som din! Önskar att jag hade den perfekta kroppen, men det har jag dock inte :(.
    Jag tränar, äter nyttigt, slutat äta godis. Men inget hjälper. Kan ni inte ge tips på kost?

    SvaraRadera