söndag 4 mars 2012

Press kring sex

Press när det gäller sex känner nog dom flesta. Och alla hanterar det olika, pressen kommer nog oftast från vänner. Man hör från sina vänner vad det har gjort och hur grymt det var eller också hur många man har legat med.
"jag kände press på att ha sex, kändes som man fick mer status om man gjort många saker eller legat med många." - tjej 19
Och just såhär tror jag att många känner. Vad jag vet av erfarenhet att många tjejer känner att det vill prestera och vara bäst för just den killen man ligger med. Sen ska jag inte säga att det inte är så för killar.
Hur ska man göra för att inte känna press? Flummig fråga men jag tror man måste hitta sitt egna sätt och komma över pressen. Skit i vad dina vänner säger och vad media säger. Du blir inte av med pressen för att du ligger med många killar eller har gjort flera olika positioner. Det bästa är om du kör ditt egna race och skiter i vad alla snackar om. För det är inte bra om man har sex bara för att man känner sig pressad till och göra det. Då skapas en dålig bild ac sex och det vill man ju inte. Sex ska känns bra och att man uppskattar det.

1 kommentar:

  1. Olivia Gustafsson21 mars 2012 00:34

    Jag kom på en sak på bussen i morrse, varför ska första ligget va så bra? Med rätt kille/tjej, rätt tidpunkt, rätt ställe osv. Men sen spelar det ingen roll vem man ligger med?

    SvaraRadera