onsdag 29 februari 2012

Det här med hår.

Fick in en kommentar om att känna press för att raka sig där nere. Det är såklart en grej som har med sex och press att göra. Ska man raka sig eller ska man inte? Varför ska man göra det?
Tidningar, porr, kompisar, ja, vi kan räkna upp saker i oändlighet som snackar om att man ska raka sig. Hår på fittan och kuken är ju lite äckligt eller hur? Klart man ska raka sig!
Usch hon har hår på fittan, och fyfan vilken jävla buske, det är väl ungefär så det brukar låta och vi kan förstå om man känner press för att raka sig, även om det faktiskt egentligen inte spelar någon roll.
För det gör ju faktiskt inte det, om man har hår där nere spelar ju ingen roll för hur man presterar. Det handlar bara om utseende, och egentligen, handlar det ens om det?
Vi har aldrig hört någon säga om en sexpartner att den var så fint rakad eller hade så sjukt snygg fitta/kuk. Det är bara det att rakad har blivit "normalt" och allt annat är konstigt, och därav kommer nog pressen. Man vill passa in och vara normal, och därför tycker man att man borde raka sig.

Dock så borde man ju bara göra som man vill, raka eller inte raka, raka lite eller ta bort allt. Man borde ju göra det man själv känner sig bekväm med, men vi tror inte att det riktigt är så. Det är nog vanligare och vanligare att unga tror att man måste raka sig för annars vill ingen ligga med en. Tycker någon om en så ligger de nog med en i vilket fall, och who knows, en dag kanske ni träffar någon som ber er sluta raka er. Vissa gillar inte när man ser ut som en bebis där.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar