fredag 6 april 2012

Lejonet, Jungfrun & Vågen.

Får ursäkta för att det inte blev något inlägg igår, dåligt! Men nu kör vi tre stjärntecken på en gång de kommande dagarna så får ni va nöjda ändå.

Lejonet

Om du ska krypa ner i sängen med ett kejon ska du veta att de förväntar sig att bli behandlade som kungar i sexuella situationer, du ska ge dem allt, men då svarar de också med samma behandling tillbaka.

Lejonmannen: Vill bli beundrar för sin fräcka sexighet och är väldigt macho. Det finns inte i hans värld att han någonsin skulle bli avvisad. På grund av detta självförtroende är lejonmannen ofta populär bland tjejer.

Lejonkvinnan: Hon vill också bli beundrad, precis som lejonmannen, men hon vill bli beundrad av sin partner. Lejonkvinnan är bestämt och vet vad hon vill ha, har hon bestämt sig för just dig så är du hennes.

Passar bäst ihop med: Skyttar, Stenbockar, och Vädurar.

Jungfrun


Detta tecknet är inte den som hoppar i säng med vem som helst, och det kanske inte heller är det sex du kommer komma ihåg som det mest heta. Är det dock bestående kärlek du söker så ska du söka dig till en jungfru!

Jungfrumannen: Han är jordnära och känslig. En jungfruman vet om alla dina erogena zoner innan du ens visste om dem.

Jungfrukvinnan: Hon tar verkligen sex på allvar. Hon älskar varje gång som om det vore första gången för henne och hon förväntar sig att du ska vara precis lika engagerad som hon.

Passar bäst ihop med: Fiskar, Stenbockar, och Oxar.

Vågen


Detta tecknet är hopplösa romantiker som mest svävar runt i en drömvärld som består av kärlek och sex. Det yttre är viktigt för en våg, både när det gäller deras partner och sig själva. Vågen är smidig, rationell, och intellektuell och säker då en partner som kan matcha de egenskaperna och som såklart har ett vackert yttre.

Vågenmannen: Han faller direkt för dig om du lever upp till hans idealbild, han flörtar alltid och letar efter sexpartners var han än är.

Vågenkvinnan: Tycker att sex är någonting vackert, som först och främst eggar hennes sinne, därefter hennes kropp.

Passar bäst ihop med: Tvillingar, Lejon, och Skyttar.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar