lördag 7 april 2012

Skorpionen, Skytten, och Stenbocken.

Skorpionen


Detta är det mest erotiska och passionerade tecknet i zodiaken. Skorpionen har en stark sexuell karisma som ofta leder in i heta kärleksaffärer. Tecknet är känd för att vara glödande och mystiskt men kan också vara manipulativt och krävande.

Skorpionmannen: Han är en casanova som älskar att dominera, han tycker att söta, gulliga saker och romantik är tröttsamt däremot gillar han porr och tittar gärna på det.

Skorpinonkvinnan: Här är det någon som inte är rädd för att testa tabubelagt sex, eller ha heta affärer. Hon kommer att ha trängt in i din hjärna långt innan du ens har fått chansen att tränga in i henne.

Passar bäst ihop med: Lejon, Fiskar, och Stenbockar.

Skytten


Skytten blir lätt förälskad och är ett äventyrslystet och spontant tecken. Lika snabbt som skytten blir förälskad kan den tröttna på en relation. Det sägs att de är lättfotade, men det är deras ständiga jakt på spänning som spelar in även på det sexuella planet.

Skyttemannen: Han tror att han är den sexigaste mannen som finns. Älskar sin kropp, helst när han är naken.

Skyttekvinnan: Hon är en otålig dam, hon väntar inte, hon får inte nog, och hon är omättlig när det gäller sexuell upphetsning.

Passar bäst ihop med: Vattumän, Skyttar, och Vädurar.

Stenbocken


Stenbocken är jordnära och uppskattar all köttslig upphetsning, tecknet är också en sann sensualist. Sval, elegant och kontrollerande är ord som beskriver stenbocken bra. De jobbar för det de vill ha från morgon till kväll om det behövs och samma sak gäller i sängen.

Stenbocksmannen: Han förförs av stil, klass och dyr smak. Han gillar att dominera, men älskar att ha någon överst.

Stenbockskvinnan: Hon utstrålar en djurisk sensualitet. Hon tar sex på allvar, men kan också utnyttja korta sexuella affärer för att komma dit hon vill.

Passar bäst ihop med: Oxar, Jungfrur, och Vädurar.
Inga kommentarer:

Skicka en kommentar