onsdag 4 april 2012

Tvillingarna & Kräftan

Tvillingarna 


Detta tecken sägs vara zodiakens största flörtare, har sprudlande charm och kommer alltid med kvicka repliker! Att de är så flörtiga leder lätt till att de är lösaktiga och kan ha en neurotisk sexualdrift. Blir de väl förälskade är de dock väldigt hängivna till sin partner.
Tvillingmannen sägs vara en player, så träffar du en tvilling får du passa dig för hans spel. Tvillingkvinnan kan både irritera och charma människor, hon hoppar ofta mellan olika sexpartners för att hon vill hitta den kille/tjej som passar henne perfekt på det sexuella planet.

Passar bäst med : skytten, vattumannen, och vågen

Kräftan


Kräftan är känd för att vara omhändertagande, känslig och intuitiv, men kan samtidigt vara lite lynnig och oförutsägbar. Som motsats till tvillingarna uppfattas kräftan ofta som blyg, men om man kommer under skalet så döljer sig där en sexig och sensuell älskare!
Kräftkvinnan tycker om att tillhöra någon men hatar att känna sig bevakad på ett svartsjukt vis. I sängen visar hon sina färdigheter efter att ha kommit ut ur sitt blyga skal.
Kräftmannen behöver en komplicerad förförelseakt för att falla, men har du väl fått honom på kroken så är han en mycket bra älskare.

Passar bäst med : skorpionen, fisken, och oxen.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar