onsdag 25 januari 2012

Porrstjärnor.

Eftersom det finns mycket porr måste det ju nödvändigtvis finnas mycket porrstjärnor. Men vilka är det då som väljer att ha just sex som ett yrke? Och hur kommer det sig att man väljer att ha sex inför kameror?

Vi kan ju inte direkt svara på denna frågan, vi har inte varit i kontakt med någon porrstjärna men det närmsta vi kan komma är att läsa om det eller kolla på dokumentärer. Att läsa Jenna Jameson's bok Att älska som en porrstjärna. Jenna Jameson är en av världens mest framgångsrika kvinnliga porrstjärnor och i denna självbiografi har hon på ett kul och beskrivande sätt förklarat hur hon kom in i branschen och varför hon gjorde det. Självklart handlade det om mängder av pengar, uppmärksamhet och berömmelse. Något som många flickor i ung ålder söker efter.

Jenna började som strippa, och gick sedan vidare till porrindustrin. Som strippa var hon mycket vågad och tog risker och gjorde saker som ingen annan på klubben gjorde. Hon gick lite längre och det ledde till att hon tjänade mer pengar, och hennes sätt gjorde också tillslut att hon tog det hela ett steg längre och började ha sex framför kameran, jag måste säga att när man läser denna boken så får man en helt annan syn på detta med porr. Många tror ju att det förekommer mycket förnedring och liknande men det mesta Jenna skriver i sin bok är faktiskt inte speciellt farligt. Jag tycker att alla som är det minsta lilla intresserade av hur det går till, bara av ren nyfikenhet eller för att de tycker att det vore en cool bransch att ge sig in i borde läsa denna boken. Det är inte ett dugg glamoröst och man får jobba jävligt hårt för att komma dit Jenna kommit, så det är ingenting jag skulle satsa på om det är enkla cash man vill ha.

Det jag vill säga är i alla fall att om ni är mer nyfikna på porrstjärnor och porrindustrin så läs denna boken, för jag kan inte skriva allt om den och eftersom vi inte träffat någon som jobbar med porr så är det här den närmsta infon om hur det är vi kan ge er!


1 kommentar:

  1. Fråga Olle-dokumentären om porr rekommenderas STAAARKT när det gäller detta ämne!

    SvaraRadera