onsdag 21 december 2011

Onani-tips

Som många vet är det alltid konstigt att onanera första gången. Och efter ett tag kan det bli lite uttjatat att göra samma sak hela tiden. Om man inte har en partner då så att säga.
Därför tänkte vi ge er lite tips på lite nya och lite gamla favoriter för att ni ska få en bättre upplevelse!

För killar

Mjölkningstekniken


Om du som kille vill testa på lite nya tekniker kan vi erbjuda denna.
Ta lite glidmedel och forma din hand till en ring, och dra handen från roten upp till ollonet. Upprepa detta kontinuerligt med båda händerna. Killar som har testat menar att de har fått väldigt starka erektioner och orgasmer.

Förhudstekniken


Vill du ha en längre men stark orgasm är denna teknik något att pröva på!
Ta tag i förhuden och massera fingertopparna mellan pekfingret och tummen, den här tekniken är väldigt populär och användbar.

G-punktstekniken


Något som de flesta killar inte vågar testa är att hitta sin G-punkt som sitter vid prostatan. För att hitta den kan det vara smidigt att använda sina fingrar till att leta lite, om ni förstår vad vi menar. Ni ska alltså pilla er lite i rumpan. Testa att onanera samtidigt så ska ni se att det är skönare än ni tror!

För tjejer


Duschtekniken


Ett sätt för er tjejer är att onanera är att använda den gamla hederliga duschstrålen. Strålarna stimulerar klitoris något enormt, och om ni onanerar samtidigt så lär ni få en förhöjd upplevelse.

Komsikomsitekniken


Denna teknik gör så att du som tjej lättare kommer åt din G-punkt vilket gör att din njutning förhöjs.
Du använder dina fingrar och stoppar in dem i fittan, antingen en eller två fingrar fungerar bäst. Du gör sedan en rörelse som liknar den man gör om man kallar på någon. Du kan såklart samtidigt smeka din klitoris och njutningen är total!

Leksaker


Det finns sexleksaker i många olika former allt ifrån en gurka till avancerad dildo. Vissa kan tycka att det är jobbigt och köpa en sex leksak varför inte använda sig av en gurka eller en banan? Om inte annat kan man beställa en dildo över internet eller gå på ett galet sexparty. Dildos kan du hitta i alla möjliga storlekar och former med olika finesser. Det är bättre och testa med en dildo innan du testar med en kille så du vet vad du gillar!

1 kommentar:

  1. Hej!! Ett tips som alternativ till en manlig strippa till sexpartyn, möhippor m.m: en naken kille som är er uppassare/betjänt/"slav" under kvällen.

    Blogg med bilder och info: http://slaventommy.blogspot.com

    Mvh
    Tommy

    SvaraRadera