söndag 18 december 2011

Känner du igen dig?

För många handlar sex inte bara om det vanliga sexet i sängen så att säga. Många gillar att experimentera på olika platser, eller kanske sexleksaker till och med. Olika platser och fetischer finns för att sätta fart på sexlivet och några av de här exemplen kanske passar in just på dig!

Topp 10 platser att ha sex på ( utan inbördes ordning )
* I en flygplanstoalett
* På en strand
* Ute i skogen
* I en bil
* På en skoltoalett
* Omklädningsrum
* Hustak
* En bio
* På konsert
* På jobbet

Passar dessa fetischer in på dig?
Acrotomophilia - När man tänder på amputerade människor
Infantilism - Klä sig som ett barn och agerar rollen av ett barn under två år är sexuellt upphet
Nekrofili - Att tända på att ha sexuellt umgänge med döda människor
Morphophilia - Att tända på udda kroppsformer som dvärgväzta
Urophilia - Att tända på när någon urinerar på dig

Lämna en kommentar (anonymt eller ej) om ni har haft sex på ett ovanligt stället eller har en skön fetisch att dela med er av!

2 kommentarer:

  1. Min pojkvän är mycket livligare när det gäller sex än vad jag är, kanske känner jag mig obekväm att han är så utmanande. Han vill alltid ha sex på alla möjliga ställen men än så länge har det bara blivit i bilen. Jo visst har det blivit lite andra ställen än bara sängen hemma men inte mer än så... det vore kul att läsa om någon som har gjort det på en lite mer offentlig plats, som typ på en flygplans toalett! Det är ju garanterat någon som hör er då!

    SvaraRadera
  2. offentliga ställen är det bästa! måste ju va spännande och kul samtidigt... kan ju inte bara vara samma gamla tråkiga sex varje gång.. nya utmaningar sa ja la te daj! bli inte nöjd förens du gjort det sjukaste.. :)

    SvaraRadera